Polis Ekiplerinden Efe Bulut’a Anlamlı Ziyaret

Erzincan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji bölümünde tedavi gören 10 yaşındaki Miraç Efe Bulut’a sürpriz ziyarette bulundu.

Polis Ekiplerinden  Efe Bulut’a Anlamlı  Ziyaret

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji bölümünde tedavisi devam edilen 10 yaşındaki Miraç Efe Bulut’a moral ziyaretinde bulundu.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelinin katılımıyla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji bölümünde tedavisine devam edilen 10 yaşındaki Miraç Efe Bulut’a ziyaret gerçekleştirildi.Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları paylaşımda: ‘ Miraç Efe Bulut’un moral ve motivasyonunu arttırmak, yaşadığı bu zor süreçte yanında olduğunu hissettirmek için uzakları yakın etmek amacıyla tedavi gördüğü hastanede, çocuğumuzu bir kez daha yalnız bırakmadık.

Çocuğumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletip, ufak hediyemizle yüzünde oluşan tebessümün her şeye  değdiğine şahit olduk. Bir an önce iyileşip sevdiklerine, okuluna kavuşmasını diliyoruz’ denildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER