15 Mart'ta Başlıyor

Erzincan Valililiği koordinesinde toplumsal bilinçlendirme ve pozitif kültürel değişimi yaratma hedefiyle hazırlanan “Huzur İçin Erzincan” projesi 15 Mart 2024 de başlıyor.

15 Mart'ta Başlıyor

7 ana alanda önleyici tedbirlerle suç oranlarını minimuma indirmeyi hedefleyen Huzur Erzincan projesi hayata geçiriliyor.

.Hayata geçirilecek olan bu proje ile Erzincan'ın, Türkiye’nin yaşanabilir en iyi şehri olduğunu göstermek istediklerini belirten Vali Aydoğdu, paylaşımında şunlara yer verdi;  "Güvenlikte, asayişte, sokak temizliğinde ve diğer tüm alanlarda olumsuzlukları en aza indirirsek, bu şehrin tanıtımı açısından, marka değeri açısından, değerleri açısından çok çok önemli. Sizin desteğiniz olmadan bizim başarılı olmamız mümkün değil. Sizden istirhamım yolda yürürken, caddede yürürken, köyde, kasabada, ilçede büyüklerimiz küçüklerimizi uyaracak. Bunu yapacağız. Bu şehrin güzelliklerini ön plana çıkarmak zorundayız. Bunu birlikte yapabiliriz. Biz köylerden, ilçelerden bütün verilerimizi 15 Mart’tan itibaren gireceğiz. Kamuoyu ile de paylaşacağız. Beraber birlikte bu şehrin güzelliklerini zirveye taşıyacağız." dedi.

İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ise paylaşımında; “Emniyet Müdürlüğü olarak suçla mücadelede önleyici tedbirler alarak üzerimize düşenin daha fazlasını yapmak için üstün gayret ve çaba göstereceğiz.Hedefimiz hep birlikte kararlı bir mücadele yürüterek Erzincanımızı daha da huzurlu bir şehir haline getirmektir."dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER