220 KGYS noktasıyla etkin bir şekilde çalışılıyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğünce, il merkezi ve ilçelerde kurulan 220 KGYS noktasıyla etkin bir şekilde çalışılıyor.

220 KGYS noktasıyla etkin bir şekilde çalışılıyor

Erzincan’da Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS); 2023 yılında kurulan 9 yeni nokta ile birlikte il merkezinde 135, İlçelerde 85 olmak üzere toplam 220 KGYS noktasıyla etkin bir şekilde çalışıyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü  Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğünce ,il merkezi ve ilçelerde karayolu, meydan, cadde ve park gibi kamuya açık alanlarda kurulumu yapılan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS); 2023 yılında kurulan 9 yeni nokta ile birlikte il merkezinde 135, İlçelerde 85 olmak üzere toplam 220 KGYS noktasıyla etkin bir şekilde çalışmakta.

Kentte  kamu güvenliğini arttırmak, vatandaşların  can ve mal güvenliğini sağlamak, suç önleme ve aydınlatma, suç işlenmesinde caydırıcılık, trafik güvenliği ve kontrolünü sağlamak amacıyla kullanılan KGYS kameraları sayesinde ekipler olaylara hızlı ve etkin bir şekilde takibi, suç ve suçluların tespiti çalışmaları devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER