6 milyonluk gasp zanlısı Erzincan’da yakalandı

İstanbul’da döviz bürosu çalışanının kullanmış olduğu aracı takip ederek 6 milyon lirasını silah kullanarak gasp eden ve hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi, Erzincan’da yakalandı. Yakalanan gasp zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 milyonluk gasp zanlısı Erzincan’da yakalandı

Erzincan  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerince Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde durumundan şüphelenilerek durdurulan 34 plakalı araç içerisinde Gürcistan kimlikli bir şahsın olduğu görülmüş olup , yapılan incelemede şahsın Gürcistan ülkesine ait sahte kimlik ve sahte Seyahat Giriş Belgesi taşıdığı anlaşıldı.

Yapılan inceleme ve sorgulamalar sonucunda şahsın gerçek kimliğinin Azerbaycan uyruklu V.V. isimli şahıs olduğu tespit edildi.Azerbaycan uyruklu V.V. isimli şahsın; İstanbul ilinde döviz bürosu çalışanının kullanmış olduğu aracı takip ederek 6.000.000 (altı milyon) Türk Lirasını silah kullanarak gasp eden ve basına 6 milyonluk gasp olarak yansıyan olayın faili olduğu, ayrıca Silahlı Yağma-Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması suçlarından 2 (iki) adet aranma kaydı ile silahla kendisini tanınmayacak bir hale koyması ve yol kesmek suretiyle ya da konutla iş yerinde veya eklentilerinde birden fazla kişi tarafından yağma suçundan 12 (on iki) yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Azerbaycan uyruklu V.V. isimli şahıs sevk edildiği adlı makamlarca tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER