banner49

Aktaş: Kazananın Türkiye Kazananın Erzincan Olması İçin Çaba Göstereceğiz

CHP Erzincan Milletvekili adayı Dr. Ufuk Aktaş, Erzincan’ın değerini, sesini çok iyi bir noktaya taşıyacağını belirterek, ‘Bu süreçte milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtacak gençliğin ufkunu aydınlatacağız’ dedi.

Aktaş: Kazananın Türkiye Kazananın Erzincan Olması İçin Çaba Göstereceğiz

CHP Erzincan Milletvekili adayı Dr. Ufuk Aktaş, 30 yıldır değerli Erzincan halkına hizmet ettiğini belirterek, ‘‘ insanı yaşattı ki devlet yaşasın şiarıyla vatandaşımıza hizmet ettim. Bugünde hizmet için Erzincan için çalışmayı sürdüreceğim. İyilik hareketini Erzincan’dan yurdun dört bir yanına taşıyacağız ve hep birlikte kazanacağız ’’dedi.

Seçim startının verilmesinin ardından Erzincan’da Mustafa Sarıgül ile çalışmalarını hızlandıran CHP Erzincan Milletvekili adayı Dr. Ufuk Aktaş, açıklamasında şu ifadelerde bulundu: ‘‘. Ülke olarak çok zor günlerden geçmekteyiz. Bu süreçte milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtacak gençliğin ufkunu aydınlatacak, önünü açacak, yolsuzluk ve yoksullukla mücadele edecek, toplumsal huzuru sağlayacak, güçlü bir adalet sistemine kavuşturacak huzuru müjdeleyecek, kavgayı  bitirereceğiz. Yurdun dört bir yanına huzur, refah, adalet, barış getirecek bir siyasi hareketin içinde olma özlemiyle İYİ Parti ve iyiler hareketine katıldım. Genel başkanımız Meral Akşener ve teşkilatımızın tensipleri ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun teveccühleriyle   Erzincan’da ikinci sıra Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olarak seçime girdim. Seçimde Mustafa Sarıgül ile birlikte el ele , kol kola, omuz muza çalışarak, çalışa çalışa, birleşerek inşallah biz kazanacağız. İktidar olacağız sloganıyla şehrimize hizmet etmek  için bu  göreve talip olduk.

Planlı programlı çalışıyoruz

Seçim çalışmalarına ilk önce merkezden başladıklarını belirten  Ufuk Aktaş konuşmasında, gençlik kollarımızla aday adayı arkadaşlarımızla ilçe teşkilatlarımızla ilçe başkanlarımızla toplantılar yaptık. Planlı , programlı çalışıyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi yapıyoruz. İlk  günkü karşılama anında halkımızda yoğun bir ilgi gördük. Sokakta dolaşıyoruz çok yoğun bir ilgi görüyoruz vatandaşımızdan. İnşallah   temennimiz bu ilginin ve yoğunluğunda sandığa yansıması. Kazananın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olması kazananın millet ittifakı olması için elimizden geldiğince yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Amacımız Erzincan’ımızı güzel bir hizmet etmek, vatanımıza hizmet etmek kazananın Türkiye kazananın Erzincan olması için çaba göstereceğiz.

Ufuk Aktaş Kimdir?

1967 yılında Malatya’da doğan Ufuk Aktaş, 1992 yılının mayıs ayında  Erzincan SSK Hastanesinde göreve başladı. Uzun yıllar  Erzincan’da  kamu hastanelerinde hekimlik ve idarecilik görevinde bulundu.

2010 yılından itibaren  de özel bir hastanede kurucu mesul ve başhekim olarak görev yapmaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER