DP’de Eser Dönemi

Demokrat Parti Erzincan İl Başkanlığı görevine Fikret Eser getirildi. Eser yeni görevine geçmesinin ardından açıklamada bulundu.

DP’de Eser Dönemi

Demokrat Parti Erzincan İl Başkanlığına atanan Eser, konu hakkında yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: ‘ Türk siyasetinde ki şerefli yerini her zaman koruyan DEMOKRAT PARTİ Erzincan İl Başkanlığı görevine atanmış bulunuyorum.. Bu ulvi görevi bana layık gören Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal beyefendiye saygılarımı sunuyorum..

Geçmiş yıllarda Erzincan siyasi tarihinde muhtelif görevlerde bulunmuş bir kardeşinizim.. DYP Gençlik kollarında, merkez ilçe ve il yöneticiliğinde, Demokrat Parti İl Başkanlığı görevlerinde bulundum..

Erzincan’ın evladı olmaktan her zaman onur duydum.. Emekli bir işadamıyım, evli ve 3 çocuk babasıyım.. Türkiye siyasetinde buhranlı bir dönemden geçmekteyiz.. Yeni anlayışlar, tek adam rejiminden parlamenter sisteme geçiş zarureti beni tekrar Erzincan’da siyaset yapmaya teşvik etmiştir.. Ülkemizin içinde bulunduğu bu tıkanmışlık sürecini sadece gerçek demokrasi anlayışıyla aşacağımız bilinen bir gerçektir. Millet ittifakı olarak ülkemizi yeniden eski gerçek demokratik yapısına kavuşturacağımıza inancımız tamdır.. Bu konuda Demokrat Parti olarak üzerimize düşen görevleri yapmakta ve özveride bulunmakta kararlıyız. İl başkanlığı görevim sırasında sizlerin desteğine ve kıymetli uyarılarına her zamankinden daha çok ihtiyacım olduğunu bilmenizi isterim.. Rabbimden bu kutsal görevde beni mahcup etmemesini niyaz eder, Kıymetli Hemşehrilerime ve siz değerli basın mensuplarına selam ve saygılarımı sunarım’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER