Mustafa Sarıgül Seçim gezilerine devam ediyor

CHP Erzincan Milletvekili Adayları Mustafa Sarıgül ve Dr. Ufuk Aktaş Bugün Şehir Merkezinde Seçim gezilerini sürdürdüler.

Mustafa Sarıgül Seçim gezilerine devam ediyor

CHP Erzincan Milletvekili Adayları Mustafa Sarıgül ve Dr. Ufuk Aktaş Bugün Şehir Merkezinde Seçim gezilerini sürdürdüler. Birçok Kurum ve Kuruluşları ziyaret ettiler. Seçim Otobüsü ile Esnaf ve Vatandaşları selamlayan Sarıgül, "Milletvekili adaylığımın hangi partiye mensup olursa olsun hemşerilerimi mutlu ettiğini gördüm, Erzincan’da coşku ve sevinçle karşılanmak beni çok motive ediyor" dedi,

Sarıgül Yaptığı açıklamada "Bu motivasyonla çalışmalarıma başladım. Hızla devam ediyorum. CHP milletvekili adayı kardeşim Ufuk Aktaş, CHP İl Başkanım Erdem Topçu ve millet ittifakındaki partilerimizin değerli il başkanlarıyla uyum içinde, koordine içinde, birlik, beraberlik içinde çalışıyoruz.

Erzincan’a gelir gelmez de CHP milletvekilliğine aday olan arkadaşlarımla görüştüm. Desteklerini aldım. Terzibaba Türbesinde dua ederek çalışmaya başladım.

Sayın valimizi, belediye başkanımızı ve müftümüzü bir heyetle ziyaret ettik. AKP İl Başkanlığı'na giderek Ak Partili adaylara başarılar diledik. Seçimler bitecek, biz yüz yüze bakacağız. Seçimlerin barış, kardeşlik ve hukuk içerisinde geçmesi lazım. Her görev biter Erzincanlı olmak bitmez.

Sabah 6.30’da çalışmaya başlıyorum. Eşofmanlarımı giyiyorum hem yürüyor hem de taksi duraklarına, kahvelere uğruyorum. Okula giden öğrencilere, çalışanlara, esnafa selam veriyorum selam alıyorum. Gündüz sivil toplum örgütlerini, esnafları, pazaryerlerini geziyor, akşamları iftar yemeklerine katılıyor, ev ziyaretleri yapıyorum, gençlerin oturdukları mekanlara gidiyor onlarla sohbet ediyorum. İlk ilçe ziyaretimi ata ocağım İliç’e yaptım. Hemşerilerimle ve akrabalarımla kucaklaştım. Erzincan’ın bütün ilçelerine birkaç kez gideceğim. Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağım. Türkiye’nin değişime ihtiyacı var. Ak Parti yoruldu. Sayın Kılıçdaroğlu için destek isteyeceğim. Devleti rayına, ekonomiyi yoluna koyacak, ülkeyi huzura kavuşturacak olan aday Sayın Kılıçdaroğlu’dur.

Ben hemşerilerime oy almak için vaatte bulunmuyorum. Bugüne kadar yaptıklarımı söylüyorum. Milletvekilliğim ve belediye başkanlığım sırasında hangi hemşerim geldiyse elimden gelen bütün desteği verdim. Yine öyle yapacağım. Erzincan’dan oyları alıp da Erzincanlıya sırtını dönmek, Ankara’dan caka satmak yok" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2023, 22:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER