banner49

Ak Parti Erzincan Heyeti İliç İlçesinde Çoşkuyla Karşılandı

Yoğun Katılım ile geçen programlarda AK Parti heyeti son olarak İliç Belediyesi tarafından düzenlenen İftar programına katıldılar

Ak Parti Erzincan Heyeti İliç İlçesinde Çoşkuyla Karşılandı

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Burhan Çakır AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rahşan Külünk Merkez İlçe Başkanı Hakan Ördek, Gençlik Kolları İl Başkanım Mehmet Yılmaz, Kurucu İl Başkanı Yüksel Çakır ve partililerinde katılımı ile Erzincan İliç ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirildi. 

Esnaf ziyaretinin ardından Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya gelen heyet Muhtarların sorunlarını dinleyerek fikir alış verişinde bulunuldular.

Yoğun Katılım ile geçen programlarda AK Parti heyeti son olarak İliç Belediyesi tarafından düzenlenen İftar programına katıldılar.

AK Parti heyetinin katıldığı iftar programıma İliç İlçe Kaymakamı Cüneyt Demirkol, İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Elçi ve çok sayıda davetli katıldı. Yoğun bir katılımın sağlandığı iftar programında tek tek devletlileri gezen AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci vatandaşlar ile sohbet etti. İftar öncesi Protokol tarafından yapılan konuşmaların ardından İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Elçi tarafından AK Parti heyetine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek bakır tepsi hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2023, 00:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER