banner49

Başkan Aksun ‘Daha yapacak çok işimiz var’

Başkan Aksun ‘Daha yapacak çok işimiz var’

Başkan Aksun ‘Daha yapacak çok işimiz var’

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde tekrar Erzincan’ımızda belediye başkan adayıyım dedi.

31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde cumhur ittifakın adayı resmi olarak Bekir Aksun’un olmasının ardından Başkan  Aksun , Daha yapacak çok işimiz var’ dedi. Başkan Aksun yaptığı yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘ yüksek dağların gölgesinde yeşeren bereketli vadileriyle, zengin tarihinin içerisinden süzülen kadim kültürel mirasıyla Erzincan; benim için sadece bir şehir değil bir sevda. Taşıdığım bu duygu ve düşünceleri her bir hemşehriminde taşıdığına yürekten inanıyorum.O nedenle bu şehir bir araya gelen kalplerin, el ele veren insanların şehri.İnsanı, dağı, ovası, çiçeği her bir zerresi sevdamızdır bizim.

Herşeyden daha güzeli “kardeşliğin şehridir erzincan” işte böyle bir şehre hizmet edebilmenin bahtiyarlığıdır bizi zinde tutan.

Bu ülkü ve hissiyatla her bir hemşehrim ile gönül bağı içerisinde, birikimlerimizi Erzincan’ımız ile ilgili projelerimizi hayata geçirmek için 31 mart 2019 yılında siz değerli hemşehrilerimizin huzuruna çıktık. Sizlerin vermiş olduğu güven ve yetkiyle, göstermiş olduğunuz büyük teveccühle yaklaşık 5 yıldır durmadan, duraklamadan samimi bir adanmışlık ile gece gündüz demeden, can Erzincan’ımızın siz güzel insanlarına hizmet etmeye gayret ettik. Üretken belediyecilik anlayışı ile şehrimizin kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak, şehrimizi geleceğe hazırladık. Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımız ile her insanımızın, her ailenin yaşam kalitelerini yükseltmek için projeler ürettik. Her vatandaşımızın her mahallemizin sesine kulak verdik, herkese eşit adil bir yaklaşım sergiledik. Şehrimizdeki paydaşlarımızla beraber birlikte yönetim ve ortak akıl ilkesi ile sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçirdik. Samimiyetle ifade ediyorum ki “Erzincanlı hemşehrilerim her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır”

Bugün milliyetçi hareket partimiz tarafından resmi olarak açıklanmasıyla birlikte 31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde tekrar Erzincan’ımızda belediye başkan adayı olarak açıklandım. Tek gayesi aziz milletimize hizmet etmek olan ve Türk milletinin teminatı olarak gördüğümüz cumhur ittifakı ile Türk asrı ve Türkiye yüzyılı hedeflerine, hem ülkemizi hemde Erzincan’ımızı hep birlikte taşıyacağız. Ben bu süreçte başta cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve genel başkanımız, liderimiz sayın devlet bahçeli  beyefendiler olmak üzere genel merkez yöneticilerimize, milletvekillerimize,  milliyetçi hareket partisi ve ak parti il başkanlarımız ile teşkilatlarımıza şükranlarımı arz ediyorum.Tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı selam, saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum. Daha yapacak çok işimiz var’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER