banner49

6 bin 174 hastaya 15 bin 537 ziyaret gerçekleştirildi

Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, “İl genelinde 14 Hastane, 1 Ağız Diş Sağlığı birimi olmak üzere 15 ekiple hizmet vermekte olan Evde Sağlık Hizmetleri 2023 yılı içerisinde 6 bin 174 hastaya 15 bin 537 ziyaret gerçekleştirildi’ dedi.

6 bin 174 hastaya 15 bin 537 ziyaret gerçekleştirildi

Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve beraberindekiler Evde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından takip edilen hastaları evlerinde ziyaret etti.

Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yrd. Dr. Aslan İskender  İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından takip edilen hastaları evlerinde ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarette, hasta ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden İl Sağlık Müdürü  Dr. Cihan Tekin, hastaların talep ve isteklerini dinledi.Evde Sağlık Hizmetlerinin aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden İl Sağlık Müdürü Dr. Tekin “İl genelinde 14 Hastane, 1 Ağız Diş Sağlığı birimi olmak üzere 15 ekiple hizmet vermekte olan Evde Sağlık Hizmetleri 2023 yılı içerisinde 6 bin 174 hastaya 15 bin 537 ziyaret gerçekleştirildi.Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri hastaların takiplerini düzenli olarak yapıyor, ziyaretlerine gidiyor, tedavileri ile yakından ilgileniyorlar.

Evde Sağlık Ekipleriyle, hasta yakınlarının evlerinde yalnız olmadıklarını hastalarının sağlık problemlerinin giderilmesi amacıyla her zaman yanında olduklarını ifade etti.İl Sağlık Müdürü Dr. Tekin, evde sağlık hizmetleri ekibine yürüttükleri gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER