Eğitimlere 92 gönüllü öğretmen katıldı

Erzincan Bilim ve Sanat Merkezi’nde yüz yüze ve uygulamalı olarak eTwinning atölye eğitimleri gerçekleştirildi. Planlanan eğitimlere il merkezinde toplamda 92 gönüllü öğretmen katıldı.

Eğitimlere 92 gönüllü öğretmen katıldı

Erzincan’da görev yapan öğretmenlerin eTwinning faaliyetlerini desteklemek amacıyla İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı Strateji Geliştirme Hizmetleri AR-GE Birimi eTwinning İl Koordinatörü Abdurrahim Altay tarafından, Erzincan Bilim ve Sanat Merkezi’nde yüz yüze ve uygulamalı olarak eTwinning atölye eğitimleri yapıldı.

Eğitimin içeriğinde eTwinning ve ESEP Platformunun uygulamalı olarak tanıtımı, bir eTwinning projesi yazma ve yabancı proje ortağı bulma gibi konular işlendi. Yapılan eğitimlere, İl Müdürlüğüne bağlı Strateji Geliştirme Hizmetleri AR-GE Birimi Şube Müdürü  Murat Karakurt ve Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Birimi Şube Müdürü Doğan Çimen katıldı. Karakurt, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde yaygınlaştırılması ve yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin öğretmenler arasında paylaşımının sağlanmasını amaçlayan eTwinning proje faaliyetlerinin ildeki çalışmalarına değindi. Ayrıca eTwinning kapsamında yürütülen projelerin eğitim öğretim ortamına entegre edilmesinin öneminden bahsetti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER