Erzincan’da 124 bin 260 adet Sentetik hap ele geçirildi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Erzincan-Erzurum karayolu üzerinde 124 bin 260 adet Sentetik hap ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Erzincan’da 124 bin 260 adet Sentetik hap ele geçirildi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Akyazı uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan kontrollerde araç içerisinde uyuşturucu madde etkisi ihtiva eden, kullanımı ve satışı yeşil reçeteye tabi olan toplam 124 bin 260 adet Sentetik hap ele geçirildi. Araç sürücüsü M.Y. (57) isimli şahıs hakkında TCK 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) sucundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Erzincan Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, ‘’ Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimiz Akyazı uygulama noktasında risk analizine dayalı yapılan yol uygulamasında; 29/11/2020 günü Saat 00:15 sıralarında şüphe üzerine durdurulan 09 plaka sayılı araç içerisinde yapılan aramada uyuşturucu madde etkisi ihtiva eden, kullanımı ve satışı yeşil reçeteye tabi olan toplam 124 bin 260 adet Sentetik hap ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili olarak araç sürücüsü olan M.Y. (57) isimli şahıs hakkında TCK 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) sucundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Uyuşturucu Suçları ile etkin mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.’’ Denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER