Erzincan’da 50 şişe gümrük kaçağı sahte alkol ele geçirildi

Erzincan’da jandarma ekipleri tarafından 2 şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramada 50 şişe gümrük kaçağı olarak değerlendirilen sahte alkol ele geçirildi.

Erzincan’da 50 şişe gümrük kaçağı sahte alkol ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğünce; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kaçak/sahte alkollü içki ve yasadışı içki imalatında kullanılan başta etil alkol olmak üzere bahse konu ürünlerin ticaretinin engellenmesi ve toplum nezdinde ulaşılabilirliğinin azaltılması amacıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen  operasyon kapsamında; M.D. ve Ö.D. isimli şüphelilerin ikameti ve eklentilerinde yapılan aramada toplam 50 şişe gümrük kaçağı olarak değerlendirilen sahte alkol ele geçirildi.M.D. ve Ö.D. isimli şüpheliler hakkında ilgili tahkikat adli makamlarca yürütülüyor.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; ‘Kaçakçılık ile mücadele kapsamında vatandaşların huzur ve güvenliği, kamu düzeninin sağlanması amacıyla Erzincan’da  kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir’ denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER