Karaman, Turistik Doğu Ekspresi Yeniden Seferlerine Başlıyor

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, TBMM’de yaptığı konuşmada Turistik Doğa Ekspresinin yeniden seferlerine başlayacağını söyledi.

Karaman, Turistik Doğu Ekspresi Yeniden Seferlerine Başlıyor

Milletvekili Karaman mecliste yaptığı konuşmada şunlara yer verdi: ‘ Dünyanın en güzel rotalarından birisi olarak seçilen Ankara-Sivas - Erzincan, Erzurum -Kars arasında işleyen Turistik Doğu Ekspresi  11 aralıkta seferlerine başlıyor.

Ankara’dan kalkarak, dağların arasında kıvrılan trenimiz; Fırat Nehri ve kolları boyunca Erzincan dan Kars’a kadar devam ederek güzel bir seyir keyfi sunuyor yolcularına. Bu yolculuğun önemli duraklarından biri; Erzincan, Iliç ve Kemaliye İlçelerimizdir. Burada muhteşem kanyonlarımızı gördüğünüzde hayran kalacaksınız. Ayrıca Erzincan Merkez’de Bakırcılar Çarşısı, Girlevik Şelalesi, Ergan Kayak Merkezi , Ekşisu mesire alanlarımızı gezip keyifli vakit geçirebilirsiniz. Erzincan’dan ayrılmadan meşhur Tulum peynirimizi, balımızı, Cimin üzümünü sarucumuzu almayı unutmayınız. Milletvekillerimizi, tüm vatandaşlarımızı muhteşem yolculuğu yapmaya davet ediyorum. Bölgenin ekonomisine ciddi katma değeri olan proje’de  Emeği geçen herkese, şükranlarımı sunuyor; Meclisimizi saygıyla selamlıyorum’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER