Okul önlerinde polis uygulaması

Erzincan’da emniyet ekipleri tarafından eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla okul çevresinde başlatılan denetimler sürüyor.

Okul önlerinde polis uygulaması

Erzincan Emniyet Müdürlüğü ekiplerince eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla okul çevresinde yapılan denetimlerde şüpheli şahıslar üzerinde arama yapıldı.

Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte polis ekipleri, okul çevrelerindeki şüpheliler, umuma açık yerler, okul servis araçları, park ve bahçelere yönelik denetim gerçekleştirildi. Erzincan’da ki okulların önlerinde ve çevresinde gerçekleştirilen denetimlerde şüpheli araçlar durdurularak evrak ve kimlik kontrolü yapıldı. Şüpheli kişilerin GBT ve üst araması da gerçekleştirildi. Denetimler kapsamasında; Erzincan İl Emniyet Müdürlüğümüz Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde; Asayiş Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizce, Gül Celal Toraman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önü ve çevrelerinde, Çocukların ve gençlerin güvenliğine yönelik uygulama gerçekleştirildi. Okul çevresinde bulunan uygulama sonucunda 61 şahıs kontrolü, 28 araç sorgulaması yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER