banner49

Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı: Saat Verdi!

Erzincan Valiliği, Erzincan’da sabah saatlerinde başlaması beklenen ve hızı saatte 100 kilometreye kadar çıkacağı düşünülen şiddetli fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı: Saat Verdi!

Erzincan Valiliği, " Beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç veya direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri vb. oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” dedi.

Valilik tarafından yapılan yazılı uyarı açıklamasında ; ‘’Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğüne bağlı 12. Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre; 16.03.2021 tarihi saat 10:00’dan başlayarak, 17.03.2021 saat 03:00’a kadar ilimiz genelinde yer yer fırtına (60-80 km/sa) ve kısa süreli tam fırtına (100 km/sa) şeklinde kuvvetli rüzgar beklenmektedir. Beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç veya direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri vb. oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ‘’

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER