Vali Aydoğdu, ikramda bulunan gönüllülere teşekkür edip kolaylıklar diledi

Türk Kızılay’ı Erzincan şubesi tarafından "Çağdaş Türk Dünyası Ortak Edebiyatının İnşası ve Nazım Hikmet Çalıştayı"na katılan öğrencilere ve konuklara ikramlarda bulundu. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’da ikramda bulunan gönüllülere teşekkür edip kolaylıklar diledi.

Vali Aydoğdu, ikramda bulunan gönüllülere teşekkür edip kolaylıklar diledi

Türk Kızılay’ı Erzincan şubesi , Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Çağdaş Türk Dünyası Ortak Edebiyatının İnşası ve Nazım Hikmet Çalıştayı" programına katılanlara dışarda çay servisi yaptı.

Dünya genelindeki değerli araştırmacı ve yazarların bulunduğu “Çağdaş Türk Dünyası Ortak Edebiyatının İnşası ve Nazım Hikmet Çalıştayı”nda öğrencilere ve konuklara ikramlarda bulunuldu. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’da  ikram aracını ziyaret ederek teşekkür etti. Vali Hamza Aydoğdu, "Çağdaş Türk Dünyası Ortak Edebiyatının İnşası ve Nazım Hikmet Çalıştayı"na katılan öğrencilere ve konuklara ikramlarda bulunmak üzere EBYÜ Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi önündeki Türk Kızılayı ikram aracını ziyaret ederek, ikramda bulunan gönüllülere teşekkür edip kolaylıklar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER