banner49

Zayımoğlu Gıda Ltd. Şti. Tarafından İftar Programı Düzenlendi

On bir ayın sultanı Ramazan’da Zayımoğlu Gıda Ltd. Şti. tarafından iftar programı gerçekleştirildi. Düzenlenen iftar programına çok sayıda davetli katıldı.

Zayımoğlu Gıda Ltd. Şti. Tarafından İftar Programı Düzenlendi

Erzincan’da Zayımoğlu Gıda Ltd. Şti. tarafından iftar programı düzenlendi.

Özel bir restoranda gerçekleştirilen iftar programına Abalıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı  Baha Abalıoğlu, Abalıoğlu Türkiye Satış Direktörü Çağdaş Keskin, Zayımoğlu  Gıda Ltd. Şti. ortaklarından Hasan Serdar Kabasakal ve Adem Yavuz, ErtayBir Birlik Başkanı Çelebi Şahin, Erzincan Tavuk Kombinası Müdürü Naci Gün’ün yanı sıra il dışından  da gelen çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan iftar programın ardından bölgede Erzincan içinde yapılacak yatırım hakkında bir değerlendirmede bulunan Abalıoğlu Türkiye Satış Direktörü Çağdaş Keskin, şunları kaydetti: ‘Firmamız 1969 Yılında Denizli’de Türkiye’nin ilk özel yem fabrikası olarak faaliyete geçmiştir. Şu an Türkiye genelinde 500’e  aşkın bayi ve 55 kişilik Satış ve teknik destek departmanı ile üreticilere hizmet vermektedir. Şu anda faaliyette olan 8 fabrikamız ile ülke tarım ve hayvancılığına katkı da bulunan firmamız son yatırımlarını Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde yapmayı düşünmektedir . Bu kapsamda Doğu Anadolu Bölgesi’nin gelişmeye açık ili Can Erzincan’da yatırım düşüncemiz içindedir . Yatırım için gerekli projeler ve yer temini ile ilgili araştırmalar devam etmektedir. Olası bir yatırımda bölge tarım ve hayvancılığına doğrudan ve dolaylı istihdam sağlayacak yatırımızın çalışmaları devam etmektedir ‘ ifadelerine yer veridi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER