banner49

ÇAKIR “GEÇTİĞİMİZ 10 YILI TELAFİ EDECEĞİZ İNŞALLAH”

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır mahalle buluşmaları kapsamında ​son olarak Mimar Sinan mahallesinde görkemli bir karşılama ile seçim çalışmalarını tamamladı.

ÇAKIR “GEÇTİĞİMİZ 10 YILI TELAFİ EDECEĞİZ İNŞALLAH”

Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır 31 Martta değişimin olacağını ve kazanan Erzincan’ın olacağını söyledi. 

Mahalle sakinlerine projelerinden bahseden Bağımsız Aday Çakır “ 2009 2014 yılları arasında çok bir araya geldik bu meydanlar ona şahittir yine böyle Ramazan akşamlarında yaptığımız mehteran gösterileri ile birlikte sizlerle bu meydanda toplanır hasbihal ederdik. Yine bugün bu meydandayız mehteran takımımız olmasa da inşallah sizlerin desteğiyle görevi 31 Mart'ta devraldıktan sonra en kısa süre içerisinde yeniden bir araya gelecek geçtiğimiz 10 yılı telafi edeceğiz inşallah.

Bu yıllar bakıldığında özellikle 2019 yılından sonra mahallelerde yaşayan kardeşlerimizle çocuklarla gençlerle, kadınlarla, yaşlılarla ve mahalle sakinleri ile maalesef belediyenin arasındaki köprüler kapatılmış kimse belediye ile bu anlamda istediği ortamı oluşturamamıştır. 31 Mart’tan sonra araya örülmüş olan bu duvarları hep beraber yıkarak yine eskiden olduğu gibi gönüllerden gönüllere giden yolları hep beraber inşa edeceğiz.

Erzincan'da 140 bin vatandaşımız bir arada yaşıyoruzErzincan birliğin beraberliğin kardeşliğin ve hoşgörünün hüküm sürdüğü Türkiye'deki örnek vilayetlerden birisi. Çünkü bizi birbirimize yıllarca yaşamış olduğumuz acılar, hüzünler depremler yaklaştırdı ve gönüllerden gönlüne giden yolları da kısalttı o yüzden birbirimizin halinden en iyi anlayan kişiler o yüzden 2019-2014 yılları arasında Erzincan'a sizlerle birlikte yönetirken sizlerin düşüncelerini fikirlerini önerilerini her zaman alarak Belediye çalışmalarına yön vermenin gayret içerisinde olduk. 

İnşallah 31 Mart’tan sonra da aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Artık Erzincan büyüdü, gelişti 2019'da alınan kararla birlikte 9 belde Erzincan'a katıldı artık Erzincan’ın 72 mahallesi var. Bizler aynı anlayışı 72 mahallede de ortaya koyacağımız çalışmalarda rehber haline getireceğiz. Her mahallede yapacağımız mahalle Meclisi toplantılarıyla sabah buluşmalarıyla akşam buluşmalarıyla halk günleri ile yazın yapacağımız şehri Can akşamları ile Mehter programları ile ve özellikle sizlerle her ortamda bir araya gelerek mimar Sinan Mahallesi’ne de 72 mahallemize de yapılacak çalışmalara beraberce şekil vereceğiz. Sizlerden aldığımız ilhamla fikirlerinizle düşüncelerinizle önerilerinizle çalışmalarınızı yön vermenin gayreti içerisinde olacağız. Diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER