banner49

CUMHUR İTTİFAKINDAN ORTAK AÇIKLAMA

AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt ve MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan yerel seçim öncesi ortak bir açıklama yaptılar.

CUMHUR İTTİFAKINDAN ORTAK AÇIKLAMA

CUMHUR İTTİFAKINDAN ORTAK AÇIKLAMA: “Seçimlerin Ramazan ayına denk gelmesi ve Mübarek Ramazan ayının ruhuna uygun olması adına siz değerli hemşerilerimize herhangi bir rahatsızlık vermemek için, Cumhur ittifakı teşkilatları olarak bugün herhangi bir konvoy, toplu yürüyüş, miting programı yapmama kararı aldık.”

AK Parti  İl Başkanı Çetin Özyurt ve MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan yerel seçim öncesi ortak bir açıklama yaptılar.

Yapılan açıklama şu şekilde;“Can Erzincan'ın kardeşlik ve birliktelik ruhunu oluşturan çok Kıymetli Vatandaşlarımız; Cumhur İttifakı teşkilatları olarak, 90 günü aşkın bir süredir sizlerle beraber bir seçim kampanyası yürüttük. Erzincan’ımızda sıkılmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmadan her insanımıza dokunmanın gayreti içerisinde olduk.

Gittiğiniz her yerde sizlerin yoğun ilgi ve destekleri bizlere güç verdi.Genel Başkanlarımız  Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendilerin ortaya koymuş oldukları irade neticesinde, Türkiye Yüzyılı ve Türk Asrı idealimize omuz veren, destek olan ve güç katan bu kadim şehrin kadirşinas insanlarına, Can Erzincan'ımıza şükranlarımızı sunuyoruz.Sizlerin de bildigi üzere bu Pazar günü mahalli idareler seçimleri için sandığa gideceğiz. Seçimlerin Ramazan ayına denk gelmesi ve Mübarek Ramazan ayının ruhuna uygun olması adına siz değerli hemşerilerimize herhangi bir rahatsızlık vermemek için, Cumhur ittifakı teşkilatları olarak bugün herhangi bir konvoy, toplu yürüyüş, miting programı yapmama kararı aldık.Çok Kıymetli Vatandaslarımız; ilimizde oy kullanma işlemi saat 07.00 da başlayacak olup 16.00 da sona erecektir. Öncelikle sizleri sandığa gitmeye, sandık görevlilerimizi de aziz milletimizin iradesine sahip çıkmaya davet ediyoruz.Yapılacak olan seçimlerin; şehrimiz ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, sizleri selam, saygı ve muhabbetle selamlıyoruz.” denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER