banner49

Sarıgül, Can Erzincan’a kadın eli değsin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Can Erzincan’a bir kadın eli değerse Erzincan’ın çehresi değişir’ dedi.

Sarıgül, Can Erzincan’a kadın eli değsin

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, parti il binasında Belediye Başkan Adayı Özge Vataner Özege, İl Başkanı Fevziye Köylü ve Merkez İlçe Başkanı Ali Aras ile birlikte kameraların karşısına geçti. Erzincan ve Türkiye genelindeki seçimin huzur içinde geçmesi temennisinde bulunana  Sarıgül, Erzincan’da tüm adaylara başarılar dileyerek  Erzincanlılardan CHP Belediye Başkan Adayı Özge Vataner Özege için destek istedi.



Milletvekili Mustafa Sarıgül, Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun oyunuzu Özge Başkan’a verin.Can Erzincan’a kadın eli değsin, Erzincan’ımız mis gibi olsun ifadelerine yer verdi.

Basın toplantısında, Erzincan ve Türkiye genelindeki seçim kampanyalarını ve seçimin önemini değerlendiren Sarıgül; Yarın sandık başına gideceğiz, seçtiklerimiz bizim adımıza yaşadığımız yeri yönetecekler. Yarınki seçimler, aynı zamanda iktidarı uyarma fırsatı verecek. Yurttaşlarımızın bu fırsatı kullanması lazım,” diyerek seçmenden sandığa gitmesini istedi.

“Erzincan’da siyasi nezaket içerisinde bir kampanya geçirdik” diyerek bu ortamı sağlayan kamu yöneticilerine, emniyet güçlerine ve parti teşkilatlarına teşekkür eden Sarıgül, seçimlere giren bütün adaylara başarılar diledi.

Sarıgül sözlerini şöyle sürdürdü:

Bütün belediyecilik tecrübemle, bütün siyasi tecrübemle, bütün bilgimle CHP Erzincan Belediye başkan adayı Özge Vataner Özege’nin yanındayım. Can Erzincanlılardan Özge Başkana destek istiyorum.

ÖZGE BAŞKAN TAM BİR ERZİNCANLIDIR

Özge Başkanın, bıkmadan, usanmadan çalışacağına, hemşerilerimin güvenini asla boşa çıkarmayacağına yürekten inanıyorum.

Özge Başkan becerikli, yürekli ve kararlıdır yani tam bir Erzincanlıdır.

Şefkatli bir annedir.

Can Erzincan’a bir kadın eli değerse Erzincan’ın çehresi değişir.

Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun oyunuzu Özge Başkan’a verin.

Can Erzincan’a kadın eli değsin, Erzincan’ımız mis gibi olsun.

Kampanya boyunca Özge Başkanın yanında yer aldım.

Türkiye, nasıl 14 Mayıs’ta Sarıgül’ü konuştuysa 1 Nisan sabahında Özge Başkanı konuşacak.

Bir dip dalga gelecek ve Özge kardeşimiz başkan olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER