banner49

"Sağlıklı Yaşlanma" Anlatıldı

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşlı hasta ve hasta yakınlarına yönelik "18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası" etkinlikleri kapsamında "Sağlıklı Yaşlanma" konulu eğitim verildi.

"Sağlıklı Yaşlanma" Anlatıldı

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan ve poliklinik hizmetlerinden faydalanmak için hastanaye başvuran yaşlı hasta ve hasta yakınlarına yönelik "18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası" etkinlikleri kapsamında Dr.Öğr.Üyesi Ersan Gürsoy tarafından "Sağlıklı Yaşlanma" konulu eğitim verildi.

Ayrıca Psikolog Leyla Şule Orhun, Diyetisyen Ülkü Güleç Özkirişçi ve Fizyoterapist Halil Cüneray tarafından "Yaşlılıkta Psikoloji, Beslenme ve Egzersiz" konuları hakkında katılımcılara eğitim verildi. Etkinliğe Hemşire Büşra Gizem Doğan da yan flüt dinletisiyle katıldı.Hastane Sağlıklı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, Sağlık Hizmetleri Müdürü Nurcan Keçeci ve hastane yöneticileri de katıldı.

Program sonunda bu gibi eğitici faaliyetlerin önemine değinen Başhekim Kuyrukluyıldız, etkinliğin düzenlemesine katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER