banner49

‘AK Parti kadroları olarak günü değil, yüz yılları vizyon edindik.’

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar.

‘AK Parti kadroları olarak günü değil, yüz yılları vizyon edindik.’

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Erzincan Milletvekilleri mesajlarında; “Dünya olarak ülke en zor yıllardan olan 2020 yılını geride bırakırken Rabbimizden tüm insanlığın derdi olan koronavirüs salgınından yeni yılda bizleri kurtarmasını niyaz ediyoruz.

2020 yılında insanlık olarak çok zor sınavlardan geçtik. Üst üste felaketler yaşadık. Ciddi kayıplar acılar yaşadık ve yaşıyoruz. Elhamdülillah Türkiye Cumhuriyeti devleti tüm bu durumlara hazırlıklıydı. Bu süreçleri kendi kendine atlatacak güce sahipti. Çünkü Dünya Lideri Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın liderliğinde büyük bir vizyonla gelecek odaklı bir yönetim anlayışıyla AK Parti kadroları olarak günü değil yüz yılları vizyon edindik.

2020 yılı bizlere çok büyük olarak atfedilen devletlerin bir virüs karşısında nasıl güçsüz kaldıklarını gösterdi. Biz ise Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak zor zamanda yardımlaşmanın en büyük örneğini tüm Dünya ya gösterdik. Yapılan yatırımları eleştiren dar zihniyetlere AK Parti vizyonunun ne denli büyük olduğunu bir kez daha anlattık. 2021 yılına girerken güçlü ekonomisiyle 2023 hedefine hızla ilerleyen hükümetimiz tüm zorlu süreçlerde olduğu gibi bu süreçten de daha da güçlenerek çıkacaktır. 2021 yılı ülkemiz için yeni fırsatların yeni hizmetlerin yılı olacaktır.

Ülkemizin Erzincan’ımızın kalkınma yolunda daima söz verdiğimiz gibi çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın hizmetkarları olan bizler bu memleketin derdiyle dertlenip sevinçleriyle mutlu oluyoruz. AK Parti’mizin her kadrosunda görev yapan arkadaşlarımızla yeni yılda da hizmet bayrağını elimizden geldiğince en ileri noktaya taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Bu koronavirüs süreci bizlere birliğimizin beraberliğimizin kıymetini çok güçlü bir şekilde tekrar anlattı. AK Parti kadroları olarak milletimizle el ele gönül gönüle daha müreffeh bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. 2021 yılının ülkemize ve tüm dünya ya başta sağlık huzur ve mutluluklar getirmesini Rabbimizden niyaz ediyoruz. Tüm Erzincanlı hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyoruz. Aileleriyle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyoruz. Yeni yılda da tedbirleri elden bırakmayalım kurallara riayet edelim. Kucaklaşacağımız günler yakındır inşallah. Tüm hemşehrilerimizi aziz milletimizi saygı ve sevgiyle selamlıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

‘Daha büyük yatırımlara, gelişimlere, güçlü yarınlara emin adımlarla koşacağız’

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar.

Şireci ve Bulut mesajlarında; “2021 yılının tüm Dünya ya başta sağlık getirmesini Cenabı Allah niyaz ediyoruz. 2020 yılı tüm insanlık için derslerle dolu çok zor imtihanlarla geride kalırken 2021 yılına umutla bakıyoruz. Hayatımızın en önemli olgusu sağlıklı günlere kavuşmaya tedbirleri elden bırakmaz isek çok yakınız.

AK Parti Erzincan İl ve ilçe teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımızın ve onu yol arkadaşı son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın vizyonunda her geçen gün her alanda güçlenen ülkemize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanımız Dünya Lideri Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde önce insan anlayışıyla her zaman olduğu gibi 2020 yılında da haksızlığın ve zulmün karşısında durdu. Gerek diplomatik girişimleri ile, gerekse de Türk Silahlı Kuvvetlerimiz "in tüm dünyayı hayran bırakan başarılarıyla mazlumların yanında oldu. Türkiye, tüm dünyanın sessizliğe gömüldüğü zamanlarda hakkın sesi oldu. Başta İslam dünyası olmak üzere kanın ve gözyaşının hakim olduğu her yerde, yaralara merhem oldu.

Pandemi süreci tüm Dünya ya bir kez daha eski Türkiye’nin yerini güçlü bir ülkenin aldığını gördü. Sözde büyük ülkeler virüs karşısında diz çökerken güçlü AK Parti vizyonunu her alanda atılan adımlarla milletimizi mağdur etmedi. İnanıyoruz ki 2021 yılında yeniden kucaklaşacağız. Daha büyük yatırımlara gelişimlere güçlü yarınlara emin adımlarla koşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2021 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa başta sağlık, barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyoruz. Erzincanlı hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, selam ve saygılarımızı sunuyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyoruz. Tedbirleri elden bırakmayalım maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet edelim. Unutmayalım ki alınan tüm tedbirler sağlığımız için özlediğimiz günlere çabucak kavuşmak içindir. Bu vesileyle bu sürecin kahramanı sağlık çalışanlarımıza ayrıca teşekkürü bir borç biliyor, yeni yıllarını kutluyoruz.” ifadelerini kullandılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER