banner49

Bakan Kurum, Erzincan’da İncelemelerde Bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Erzincan’a geldi.

Bakan Kurum, Erzincan’da İncelemelerde Bulundu

Erzincan’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve beraberindeki heyeti, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve protokol üyeleri Erzincan Havalimanında karşıladı.

Bakan Murat Kurum Başkanlığında, Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) toplayı salonunda, il değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında; Erzincan genelinde merkezi bütçe kapsamındaki kurumlar ile belediyelerin çevre ve şehircilik çalışmaları hakkında sunumlar yapıldı.
Düzenlenen toplantıya Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve ilgili birim yöneticileri katıldı.

Vali Mehmet Makas ve belediye başkanları tarafından yapılan sunumlar esnasında koordinasyonu gerektiren konular hakkında ve dile getirilen istek ve talepler görüşülerek, karara bağlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER