banner49

Taraftarlardan Sporculara Logolu Maske

Anagold24Erzincanspor taraftarları duyarlılıklarını bir kez daha gösterdiler.

Taraftarlardan Sporculara Logolu Maske

Anagold24Erzincanspor taraftar guruplarından ‘Genç Boğalar’ taraftar grubu, Anagold24Erzincanspor teknik heyetine ve sporcularına 24Erzincanspor logolu maske hediye etti.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren korona virüs salgını dolayısıyla takımlarının maçını izleyemeyen Anagold24Erzincanspor taraftar guruplarından ‘Genç Boğalar’ taraftar grubu, takım logolu yaptırdıkları maskeleri teknik heyet ve sporculara dağıttı.

TFF Misli Com 2. Lig Beyaz gurupta mücadele eden Anagold24Erzincanspor Uşak spor maçı hazırlıklarını sürdürürken antrenman öncesi tesislere gelen Genç Boğalar taraftar gurubu yönetim kurulu başkanı Erkan Sınır, teknik heyet ve sporcular için hazırlattıkları 24Erzincanspor amblemli maskeleri dağıttı.

Genç boğalar taraftar grubuna getirdikleri maskeler için çok teşekkür eden Anagold 24Erzincanspor sportif direktörü Erman Kılıç, genç boğalar taraftar gurubunun böyle sosyal bir projenin içerisinde olmaları Erzincan için çok önemli olduğunu söyledi. Ayrıca bütün taraftar gruplarına buradan teşekkür ediyorum diyen sportif direktör Kılıç, “Gerek sosyal medyada gerekse kaldırımda bile Erzincan sporu destekliyorlar. Bunların artması en büyük dileğimiz memleket için memlekete hizmet için her şeyi yapıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel olacak” diye konuştu.

Genç Boğalar taraftar gurubu yönetim kurulu başkanı Erkan Sınır ise yaptığı açıklamasında takıma sahip çıkma zamanı olduğunu belirterek,” Genç boğalar taraftar grubu olarak futbolcu kardeşlerimizi antrenman da ziyaret ettik. PANDEMİ sürecinde sosyal proje maçıyla futbolculara kulübümüzün amblemi olan maske dağıtımı yaptık. Takımımız lige çok iyi bir başlangıç yaptı. Futbolcular teknik ekip yöneticiler uyumlu bir şekilde çalışıyorlar. İnşallah bu başarıları devam eder” dedi.

Bu başarıların devamı için Erzincanlı iş adamlarımız, sivil toplum kuruluşları, belediye başkanımız olsun, valimiz olsun ve özellikle siyasilerimiz biraz daha katkıda bulunurlarsa daha başarılı olacağımıza inanıyorum. PANDEMİ nedeni ile küplerimiz sıkıntılı günler geçiriyor. Biraz daha taşın altına ellerini koyarlarsa daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi

Anagold 24Erzincanspor Yönetim Kurulu SMS kampanyası başlattı maalesef yeterli olmadı. Burada taraflarımıza biraz iş düşüyor. SMS atarak 10 TL katkıda bulunabilirler. PANDEMİ den dolayı taraftarlar maçları izleyemiyor, takımına destek veremiyor bu çok kötü büyük bir burukluk. Bazı taraftarımız yol kenarından izlemeye çalışıyor bazıları çatıya çıkıyor ama stadın havasını vermiyor. İnşallah bu virüsten kurtulup bizde tribünlerde yerimiz almak istiyoruz diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER