Başkan Aksun, ikinci dönemi taçlandırmak için sahada mücadele ediyoruz

Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, kentte faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Aksun burada yaptığı açıklamada, ‘Erzincan'ı daha güzel bir Erzincan yaşanılabilir bir Erzincan kılabilmek için yapmış olduğumuz mücadelenin ikinci dönemini taçlandırmak için sahada mücadele ediyoruz’ dedi.

Başkan Aksun, ikinci dönemi taçlandırmak için sahada mücadele ediyoruz

Özel bir kafede düzenlenen kahvaltı programında Başkan Aksun, seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti ve MHP il başkanlarının yanı sıra parti yöneticileri katıldı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Erzincan Belediye Başkanlığı için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak adayı olan mevcut Belediye Başkanı Bekir Aksun seçim çalışmalarına devam ediyor.Seçim çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla  bir araya gelindi.Burada yaptığı açıklamasında Başkan Aksun şunları kaydetti: ‘31 Mart 2024  yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Erzincan'ı daha güzel bir Erzincan yaşanılabilir bir Erzincan kılabilmek için yapmış olduğumuz mücadelenin ikinci dönemini taçlandırmak için sahada mücadele ediyoruz. Ben bu vesileyle bütün basınımızın bu toplantıya teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum ’ dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Aksun gazetecilerin sorularını cevaplayarak karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER