banner49

ÇAKIR “ERZİNCAN DEĞİŞİM İSTİYOR”

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır mahalle buluşmaları kapsamında Çukurkuyu mahallelerinde görkemli bir karşılama ile seçmenler ile bir araya geldi.

ÇAKIR “ERZİNCAN DEĞİŞİM İSTİYOR”

 Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır burada yaptığı konuşmasında dayatmayla değil gönülden gönüle giden yolla seçim yapılır ifadelerini kullandı.

 Çakır “Kıymetli hemşerilerim hayırlı günlerin ömrü az olurmuş 20 Şubat'ta sizlerin isteğiyle sizlerin desteğiyle sizlerin sesi ve soluğu olmak için bağımsız aday olarak yola çıktığımızda seçime 40 gün vardı 36 gündür günde 18 -19 saat çalışarak bugünlere geldik. Allah'a hamdolsun gittiğimiz her yerde şunu gördük ki Erzincan değişim istiyor Erzincan değişim şart diyor.

Sizden aldığımız güçle milletimizin bize olan inancıyla eğilmeden bükülmeden dimdik duracağız ama hiçbir zaman diklenmeyeceğiz. Birileri 30 yılını vermiş bu kardeşinize neyi reva görürse görsün neyle itham ederse etsin bizi ne kadar incitirse incinsin biz kimseyi incitmeyeceğiz. Bizim tekerimize çomak sokmak için her yola başvursalar da her yaptıklarıyla yorarak yarı yolda koymaya çalışsalar da yorulmayacağız çünkü sizler bizlerin arkasında olduğu sürece bize yorulmak yok çalışmak var hedefe ulaşmak var inşallah.

 Allah'a hamdolsun 2024 yılı öyle bereketli geçiyor ortaya çıkan tablo bize öyle şeyleri gösteriyor ki Erzincan'da Yüksel Çakır ve beraberinde şu meydanı dolduran gönüllü ve bize destek veren bütün kardeşlerimiz Erzincan'ın birleştirici gücü oldular. Bizler buradayken bakıyorsunuz ki başka yerlerde birbirine tutkalla yapıştırarak bir araya getirilmeye çalışarak bu meydandaki samimiyete denk ortaya çıkarttırmaya çalışılıyor ama bilmiyorlar ki bu işler dayatmayla olmaz bu işler milletin iradesine ipotek koymakla olmaz bu işler tıpkı sizlerle bizlerin başardığı gibi gönülden gönüle giden yollar yapmakla olur. Sahnelere birilerini çıkartmakla vokal grubuyla beraberinde assolist değiştirerek olmaz onu en iyi Çukurkuyu biliyor ve sizin bütün bu çıkışlarınızdan sonra verilecek cevabı ben değil Çukurkuyu da meydanda hemşerilerim veriyor. Diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER