banner49

Çakır, sizden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır Seçim çalışmalarına yoğun programları ile devam ediyor.

Çakır, sizden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz

Esnaf ziyaretleri kurum ziyaretleri ve mahalle buluşmaları ile 31 Mart 2024 yerel seçimlere destek isteyen Bağımsız Belediye Başkan adayı Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Birliğin ve beraberliğin en güzel örnekleri yaşayan Cumhuriyet Mahallesi sakinleri olduğunu dile getiren Bağımsız aday Yüksel Çakır; Birliği beraberliği kardeşliği muhabbeti Cumhuriyet Mahallesi'nde ciğerlerimize kadar soluyoruz iyi ki varsınız. 

Bütün farklılıkların bir araya geldiği Cem olduğu birlikte yaşamanın komşuluğun farklı kültürlerin tümünün bir arada yaşanabilmesinin en iyi örneğini Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ortaya koyuyorlar. Sizleri yürekten kutluyor tebrik ediyorum. Bizler sizlerden aldığımız destekle bize geçmişte 2009 -2014 yılları arasında duyduğunuz Güven gibi biraz önce ifade edildi hiçbir amblem olmadan bir logo olmadan sadece ve sadece gücünü sizden alarak bağımsız bir belediye başkan adayı olarak yola çıktık. ve bu yolculuğumuzu her geçen gün anlayan neden yola çıktığımızı anlamının manasını kavrayan nereye gidersek gidelim meydanları doldurup bize destek veren siz değerli hemşerilerimizden aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.

“MİLLETİN İRADESİ BÜTÜN ENGELLERİ AŞAR”

Gelecek nesillerin bugünü hatırlarken dinlendirirken ortaya koyacakları sonucu ne olursa olsun tek husus şu milletin iradesi yeri geldiğinde önündeki bütün engelleri ortadan kaldırabiliyor ve onun önünde hiçbir şey duramıyor işte sizler bugün burada ortaya koydunuz. Milletin düşüncelerine kayıtsız kalındığı günler geride kaldı rekabetle birlikte Erzincan kazanmaya başladı. Çünkü rekabetin olduğu yerde her zaman bereket vardır rahmet vardır ve kalite vardır. Biz de çıkışımızla birlikte bunu sağladık ve Erzincan belediye başkan adayı ve yarışı Allah'a hamd olsun olması gereken noktaya geldi. İnşallah 31 Mart'ta sadece Belediye başkanı değil belediye yönetim anlayışı da değişecek. Erzincan’ın gençleri,kadınları, yaşlıları, engellileri, işçisi, memuru, hep birlikte yönetecek inşallah.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER