banner49

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Mazbatasını Aldı

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde mevcut Belediye Başkanı, Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun güven tazeleyerek yeniden Erzincan Belediye Başkanlığına seçildi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Mazbatasını Aldı

Başkan Bekir Aksun, bugün önceki dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, Cumhur İttifakı teşkilat mensupları ve vatandaşların katılımları ile Erzincan Adalet Sarayında Mazbatasını aldı.

Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Bayram Köseoğlu tarafından mazbatası verilen Başkan Aksun; Seçimlerin Erzincan’ımıza ülkemize insanımıza hayırlı uğurlu olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum diyerek şehrimizi geleceğe hazırlamak istiyoruz dedi.

Belediye Başkanı Bekir Aksun konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Çok değerli Erzincanlı hemşehrilerim şu anda Kardeşliğin Şehri Can Erzincan’ın seçim sonuçları seçim kurulumuzca sonuçlandırılmış ve mazbatamızı almak üzere değerli hemşerilerimle bir aradayız.Erzincan’ımıza ülkemize insanımıza hayırlı uğurlu olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.Öncelikle bu kutsal şehre hizmet etmek bizim için şereftir. Benden önce hizmetleri bulunan tüm Belediye Başkanlarımıza, Milletvekillerimize minnet ve şükranlarımı arz ederek, gelecekte daha güzel, yaşanılabilir bir Erzincan'ı birlikte inşa edebilmek için yol haritamızı şehrimizin menfaatleri üzerine belirlemiş bulunmaktayız.Proje üreterek, şehrimizi geleceğe hazırlamak istiyoruz. Onun için burdan aldığımız güç ve kudretle halkımıza hizmet yapabilmeyi kendimize şiar edinmiş bir anlayışın mensuplarıyız.Farklılıkları zenginlik olarak kabul ediyoruz. Erzincan hep birlikte güzel diyor, hizmeti herkesle buluşturacağımızı ifade ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER