24Erzincanspor, Penaltılarla Menemenspor’u Eledi

Ziraat Türkiye kupası 3. Tur mücadelesinde 1. Lig takımlarından Menemen spora konuk olan ANAGOLD 24Erzincanspor yedek ağırlıklı çıktığı mücadelenin 90 dakikası ikinci yarıda atılar gollerle 1-1 sona erdi. Uzatmalarda gol sesi çıkmayınca tur atlayan tarafı penaltı atışları belirledi.

24Erzincanspor, Penaltılarla Menemenspor’u Eledi

Menemen İlçe Stadyumun da İlk 20 dakikada her iki takımında pozisyon bulmakta zorlandığı mücadelede ilk önemli atak ANAGOLD 24Erzincanspordan gelirken, maçın 32. Dakikasında soldan gelen ortaya iyi kafa vuran Ahmet’in pozisyonu kalecide kaldı. Maçın sonlarına doğru ev sahibi takım Menemen spor ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruş doğrudan dışarı çıkınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya ANAGOLD 24Erzincansporun vuruşu ile başlandı. Maça iyi başlayan en sahibi takım Menemen spor 52. Dakikada soldan gelişen atakta ceza sahası içerisinde topla buluşan Yusuf’un düzgün vuruşu gol getirince ev sahibi takım Menemen spor 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra beraberlik için baskı kuran ANAGOLD 24Erzincanspor fazla öne çıkınca Defansta açık vermeye başladı. Pozisyonları değerlendirmeyen ev sahibi takım 2. Golü bulamazken 60. Dakikadan sonra üst üste kullandığı Korner atışlarını değerlendiremedi. 69. Dakika da orta alanda gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Samet Karakoç dönerek vurduğu şut gol olunca ANAGOLD 24Erzincanspor Deplasmanda 1-1 beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonra her iki tarafta gol bulamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Tek Maç eleme usullü oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi 1-1 sona erince 15 er dakikalık 2 uzatma devresine geçildi. Her iki uzatmada da gol sesi çıkmayınca 4. Tura yükselecek takımı penaltı atışları belirledi.

1-1 sona eren mücadelenin uzatma dakikaları da 1-1 tamamlanınca penaltı atışları sonunda 9 penaltı atışının 9 tanesini de gole çeviren ANAGOLD 24Erzincanspor 4. Tura yükseldi. Kupa beyi 24Erzincansporun rakibi Cuma günü çekilecek olan kura sunucu belli olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER