banner49

Kahramanım Fatih’in Yazarı Çelebi, Erzincan’da

Kahramanım Fatih, kitabının yazarı İrfan Gürkan Çelebi, Erzincan Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Kahramanım Fatih’in Yazarı Çelebi, Erzincan’da

Kahramanım Fatih, kitabının yazarı İrfan Gürkan Çelebi, Erzincan Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Erzincan Ortaokulu öğrencileri ile bir söyleşide buluşan Kahramanım Fatih kitabının yazarı İrfan Gürkan Çelebi, öğrencilerle gerçekleştirdiği söyleşi sonrası memnuniyetini dile getirerek gördüğü ilgiden ve çocukların kitap okuma sevgisinden oldukça hoşnut olduğunu dile getirdi. Erzincan Ortaokulu öğrencilerinin kitap okuma sevgisinden dolayı öğretmen ve idarecileri tebrik eden Çelebi, öğrencilerimiz kitap okumayı benimsemiş, kitap okuyarak kendilerinin gelişimlerine katkıda bulunuyorlar. Şahsıma ve kitaplarıma gösterdikleri ilgiden dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederim” dedi.

İrfan Gürkan Çelebi

İrfan Gürkan Çelebi, Erzurum’da doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Erzurum ve Erzincan'da tamamladı. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesinde yaptı. Ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi sahne sanatları bölümü dramatik yazarlık ana sanat dalından mezun oldu.
İrfan Gürkan Çelebi birçok dalda ödül aldı bunlardan bazıları, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, en iyi radyo programı, en iyi köşe yazısı, en iyi makale, en iyi fıkra yazılarında ödüllerdir. Makale ve yazıları Erzurum'da yayınlanan bazı yerel gazetelerde yayınlandı. Doğudan haber gazetesi, Dinamik haber, Erzurum'da günlük çıkan gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. İstanbul'da yayınlanan edebiyat dergisinde makaleleri yayınlandı. İstanbul'da birçok kültür ve edebiyat dergisinde, tiyatro üzerine yazıları yayınlandı. Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunda Genel Sekreterlik görevinde bulundu. Ayrıca günlük Palandöken Gazetesinin İstanbul temsilciliği görevini yürütmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER