"Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek"

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay işbirliği ile her yıl gerçekleştirilen ''Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek'' yarışmasında, Erzincan‘da dereceye giren öğrencilerin Ödülleri,İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Yeşilay Erzincan Şube Başkanı Bilal Selçuk tarafından verildi.

"Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek"

Öğrencilerin bağımlılık konularında duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen ''Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması'' ödül töreni, İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Görsel alanda; İlkokul kademesinde Bahçelievler İlkokulu öğrencisi Hira Nur Baran,

· Ortaokul kademesinde BİLSEM öğrencisi Halime İdil Kaplanoğlu, Lisesi kademesinde Erzincan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Yunus Gün

Ayrıca edebi eser alanında ise; İlkokul kademesinde Ulalar Sancak İlkokulu öğrencisi Cansu Fidan'ın edebi eseri, Ortaokul kademesinde Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi Işıl Mercandağı' nın edebi eseri,

Lise kademesinde Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi öğrencisi Nursema Çelik'in edebi eseri dereceye girdi.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri, İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal,Yeşilay Erzincan Şube Başkanı Bilal Selçuk, tarafından verildi. Tören sırasında öğrencilerin velileri ve okul idarecileri de hazır bulundular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER