banner49

24. Yıl Dönümünde Dualarla Anıldılar

24 yıl önce Kırıkkale yakınlarında takım otobüsünün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Erzincanspor’lu futbolcular Vedat Çimen, Cumhur Alan ve yönetici Cengiz Özker mezarları başında anıldı.

24. Yıl Dönümünde Dualarla Anıldılar

1997 yılında takım otobüsünün kaza yapması sonucu vefat eden takım kaptanı Vedat Çimen, oyuncu Cumhur Alan ve takım yöneticisi Cengiz Özker unutulmadı. Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Anagold 24 Erzincanspor yönetici ve sporcuları, 21 Şubat 1997 tarihinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Erzincanlı sporcu Vedat Çimen ve yönetici Cengiz Özker'in mezarlarını ziyaret ederek, dua ettiler.

1997 yılında yaşanan trafik kazası sonucu vefat eden ve mezarları Erzincan’da bulunan Vedat Çimen ile Cengiz Özker'in kabirlerine karanfil bırakarak dualar eden Vali Makas ve beraberindekiler, aynı kazada hayatını kaybeden ve mezarı Ordu ilinde bulunan Cumhur Alan içinde dua ederek, böylesine elim kazaların bir daha yaşanmamasını temenni ettiler.

Mezarlık ziyaretinin ardından Erzincan Valisi Mehmet Makas ve beraberindeki heyet, vefat eden Vedat Çimen'in ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini ilettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER