banner49

285 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi

Erzincan’da uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik yapılan operasyonlarda 285 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

285 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında  K.E ve M.D isimli şüpheli şahısların kullanmış oldukları araç ve ikametlerinde yapılan aramada toplam 285 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.K.E ve M.D isimli şüpheli şahıslar hakkında Türk Ceza Kanunu 188 inci maddesince “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan işlem yapılarak, M.D isimli şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi. K.E isimli şüpheli şahsında işlemleri adli makamlarca devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü tarafındna yapılan paylaşımda; ‘ "Uyuşturucu Suçları ile etkin mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir." Denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER