banner49

Bakan Bayraktar, İliç’te çevre ile ilgili tedbirleri alıyoruz

Erzincan Valiliğine ziyarette bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Çevre ile alakalı tedbirlerin alındığını ve ölçümlerin de aralıksız olarak devam ettiğini belirtti.

Bakan Bayraktar, İliç’te çevre ile ilgili tedbirleri alıyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Alparslan Bayraktar, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’yu ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette İliç'teki maden kazası ile ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Bayraktar, Devletimizin bütün imkanlarıyla olay yerinde olduğunu belirterek, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.Erzincan Valiliğinde basın açıklamasında bulunan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alpaslan Bayraktar’a Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Vali Yardımcıları Yusuf İzci, Ömer Özbay ve Mehmet Emre Canpolat eşlik etti.

Bakan Bayraktar, göçük altında kalan işçilerimizi bulmak için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade ederek, yapılan çalışmaların her aşaması hakkında ailelerimize de bilgi verildiğini söyledi. Çevre ile alakalı tedbirlerin alındığını ve ölçümlerin de aralıksız olarak devam ettiğini belirten Bakan Bayraktar, yapılan düzenli ölçümlerde şuana kadar halk sağlığını yada çevreyi tehdit edecek bir olumsuzluk olmadığını belirtti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER