banner49

Erzincanlı Esnaftan depremzedelere yardım eli

İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası Türkiye'nin dört bir yanından İzmir'e yardımlar devam ediyor. Kurumların yanı sıra vatandaşlar da deprem bölgesine destek olmak için seferber olurken, Erzincan esnaflarından Altıntepe Kozmetik firması örnek bir davranış sergiledi.

Erzincanlı Esnaftan depremzedelere yardım eli

Erzincan’da bulunan Altıntepe Kozmetik firması tarafından İzmir’de bulunan depremzedeler için hijyen malzemesi gönderildi.

İzmir depreminin ardından Erzincan’da yıllardır faaliyette bulunan Altıntepe Kozmetik tarafından İzmir de ki depremzedelere ulaştırılmak üzere maske, ıslak mendil, kolonya, duş jeli gibi ürünlerden oluşan malzemeler Türk Kızılay’ı Erzincan şubesine teslim edildi. Firma yetkilisi Aytuğ Sekman, “Biz Erzincanlılar olarak depremin acısını en iyi bilenlerdeniz. 1939 ve 1992 yıllarında ilimizde meydana gelen depremlerde bu acıyı yaşadık. Şimdi İzmir’de olan vatandaşlarımıza destek zamanı. Onların yaşamış olduğu acıyı en iyi anlayan illerden biriyiz. Firma olarak İzmir de ki depremzedelere ulaştırılmak üzere maske, ıslak mendil, kolonya, duş jeli gibi ürünlerden oluşan malzemeleri Türk Kızılay’ı Erzincan şubesine teslim ettik. Biz Türkiye’deki tüm afetlerde olduğu gibi yine İzmir’deki bu depremde de birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Rabbim bir daha bu afetleri göstermesin. İzmir’e geçmiş olsun diyoruz. Özellikle de hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER