Öğrencilerden Belediye Başkanı Aksun’a Ziyaret

Temsili olarak Başkanlık makamına oturan öğrenciler Erzincan’da yapılmasını istedikleri çalışmalar ile ilgili olarak talimatlar verdiler.

Öğrencilerden Belediye Başkanı  Aksun’a Ziyaret

Gelecek nesillere verilen önemin ve güvenin simgesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Gazi İlkokulu öğrencilerinden Şükran Yeşilgül, Zehra Ballı, Yiğit Özdemir, Okul Müdürü Murat Çaloğlu ve Öğretmen Sabiye Özdemir Belediye Başkanı Bekir Aksun’a ziyarette bulundular.

Temsili olarak Başkanlık makamına oturan öğrenciler Erzincan’da yapılmasını istedikleri çalışmalar ile ilgili olarak talimatlar verdiler.Başkan  Aksun ise yapmış olduğu konuşmasında; “Öğrencilerimiz çok kıymetli öğretmenlerimizle birlikte ziyarette bulundular kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile Erzincan’ımız üzerine sohbet ettik. Yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları kutlu olsun.

Eğitimin vazgeçilmezleri öğretmenlerimiz, öğrenciler de onlar için birer meyve, onlar ileride inşallah öğretmenlerimizin çizdiği yol haritasını takip ederek muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamız için koyacakları emeğin çok kıymetli olduğunu düşünüyorum.

Bu koltukları devredeceğimiz öğrenciler sigortalarımız aynı zamanda. Nüfuslarını kaybeden ülkelerin çok kısa zamanda yerlerini bir başkalarına terk etmek zorunda kaldığını biliyoruz. Onun için ülkemizde genç nüfusun, çocukların varlığın bizi de ziyadesiyle mutlu etmektedir.

Çocukların daha barışçıl ortamlarda yaşaması, savaşların olmadığı, barışın ve huzurun hakim kılındığı bir dünya dileğiyle, egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yılında, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, büyük Türk milleti için büyük anlam taşıyan bugünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kahraman şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Ziyaret kapsamında Belediye Başkanı  Bekir Aksun öğrencilere hediyeler vererek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER