banner49

Kara Kartal, Erzincan’da

Beşiktaş Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın (18 Aralık) saat 13.00’te Müstakil Atletizm Pisti Futbol Sahası’nda Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşacak.

Kara Kartal, Erzincan’da

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında  TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş Futbol Takımımı Erzincan’a geldi.

Beşiktaş Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın (18 Aralık) saat 13.00’te Müstakil Atletizm Pisti Futbol Sahası’nda Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşacak.  Siyah-beyazlı takım, deplasmandaki Anagold 24Erzincanspor maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Erzincan’a uçtu ve yaklaşık bir saat süren yolculuğun ardından Erzincan Havalimanı’na ulaştı.

Siyah Beyazlı Takım havalimanında bir grup taraftar, çiçekler ve sevgi tezahüratlarıyla karşıladı. Karayoluyla konaklayacağı otele geçen Beşiktaş kafilesi, kampa girdi.

Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Anagold 24Erzincanspor maçı kadrosuna şu futbolcuları dahil etti: Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Doğukan Özkan, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Erdoğan Kaya, Orkan Çınar, Necip Uysal, Muhayer Oktay, Pedro Rebocho, Domagoj Vida, Jeremain Lens,İlkay İşler, Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat, Kartal Kayra Yılmaz, Erdem Seçgin, Abdoulay Diaby.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER