banner49

Yeni Nesil Teknoloji

Yeni Nesil Teknoloji, Yapay Zeka Bilgisayarlı Tomografi Hizmete Girdi

Yeni Nesil Teknoloji

Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde

Yeni Nesil Teknoloji, Yapay Zeka ile SOMATOM go.TOP 128 Kesitli Bilgisayarlı Tomografi cihazının hizmete girdiğinin müjdesini verdiler.

Erzincan Milletvekilleri yaptıkları açıklamada; " Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yeni Nesil Teknoloji,

Yapay Zeka ile SOMATOM go.TOP 128 Kesitli Bilgisayarlı Tomografi cihazı hizmete girdi. Bu cihazın hastanemize kazandırılmasında büyük katkıları olan son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a çok teşekkür ediyoruz. Her zaman söz konusu Erzincan olduğunda, millet olduğunda bizleri hiç yalnız bırakmadı.

Bu cihazımız, yeni nesil teknolojiler ve yapay zeka kullanılarak dizayn edilmiştir. Yüksek standartlarda tanı ve teşhis olanağı sağlayarak kusursuz bir hizmet sunmaktadır. Bazı hastalıkların kesin teşhis ve tanısında yeni imkanlar sunmaktadır.

Sağlık alanında ki dönüşüm ve gelişim için Erzincan Valimiz Ali Arslantaş'a, Sağlık İl Müdürümüz Doç.Dr. Erkan Hirik'e, Başhekimimiz Dr. Öğretim Üyesi Orhan Çimen'e, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci'ye destekleri ve gayretleri için teşekkür ediyoruz. Evde Kal Erzincan" ifadelerini kullandılar.

Yeni Nesil Teknoloji, Yapay Zeka Tomografi Cihazının özellikleri ise şöyle: "Tetkik Süresi Çok Kısa, Hasta Hareketi ve Nefes Tutmama Sorun Olmayacak, Görüntü Kalitesi Çok Yüksek, Radyasyon Dozu Çok Daha Düşük, Anjio Tetkikinde Yüksek Kalite Görüntü Teşhis Netliği, Kalp Damar Anjiosu Görüntüler Yüksek Kalitede, İnme Hastalarına Beyin Perfüzyonu, Yapay Zeka Tetkiklerde Hata Yapılmasını Engeller"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER