banner49

1 Sene Arayla Anne Oğul Trafik Kazasına Kurban Gitti

Erzincan’da dün trafik kazasında hayatını kaybeden Birdal Can Özperçin'in, 1 sene önce annesi Birgül Özperçin’in de trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

1 Sene Arayla Anne Oğul Trafik Kazasına Kurban Gitti

Erzincan’da dün yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Birdal Can Özperçin'in annesinin de trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Özperçin'in annesi Birgül Özperçin’in, geçtiğimiz yıl Ulalar Kavşağında bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Erzincan-Kemah kara yolunda meydana geldi. Fatih U. İdaresindeki 24 AAS 299 plakalı otomobil, Erzincan-Kemah karayolu Alp köyü mevkiinde şarampole devrildi. Yoldan geçenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, araçtaki Birdal Can Özperçin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Araçta bulunan 3 kişide yaralı olarak Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan, Birdal Can Özperçin'in annesi Birgül Özperçin de kaza kurbanı olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl Ulalar kavşağında bir aracın yaya olan Birgül Özperçin’e çarpması sonucu 55 yaşındaki Özperçin’in hayatını kaybettiği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER