banner49

Mertekli Regülatöründe Çalışmalar Devam Ediyor

Erzincan’da Uluköy sınırları içerisinde bulunan Mertekli Regülatöründe yapılan kapak yenileme ve onarım çalışmaları yerinde incelendi.

Mertekli Regülatöründe Çalışmalar Devam Ediyor

Erzincan merkez Uluköy sınırları içerisinde bulunan ve tarımsal sulama faaliyetleri kapsamında önemli bir işlevi bulunan Mertekli Regülatöründe çalışmalar devam ediyor.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Erzincan İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yıldız ile birlikte Mertekli Regülatöründe yapılan kapak yenileme ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek, Devlet Su İşleri Erzurum Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz'dan yapılan çalışmalar ve çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgiler aldılar.

Merkez Uluköy sınırları içerisinde bulunan ve tarımsal sulama faaliyetleri kapsamında önemli bir işlevi bulunan Mertekli Regülatöründe yapılan yenileme ve onarım çalışmalarında, yapımı tamamlanan kapakların indirilmesine eşlik eden Vali Makas ve beraberindeki heyet, yapılan çalışmaların tüm çiftçiler için hayırlı olmasını temenni ederek, çalışanlara kolaylıklar dilediler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER