banner49

Erzincan, İzmir İçin TEK YÜREK!

İzmir’de meydana gelen depremin ardından AFAD koordinasyonunda Türkiye genelinde afetzedeler için başlatılan yardım kampanyasına Erzincan sessiz kalmadı.

Erzincan, İzmir İçin TEK YÜREK!

Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan’daki kamu kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Birçok kez deprem yaşamış olan Erzincan’ın, depremin ne demek olduğunu iyi bildiğini ve acı günde İzmir’in yanında olacağına inandığını vurgulayan Vali Mehmet Makas, başlatılan insani yardım kampanyasının koordinasyonunu yapmak üzere AFAD Başkanlığının görevlendirildiğini söyledi.

Erzincan Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinatörlüğünde başlatılan Yardım Kampanyasına tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve tüm bağışçıların; afetzedelerin yanında olduğunu göstermesi açısından Erzincanlı vatandaşların bu duyarlılığa ve vefaya sahip hayır sahibi olduğuna inandığını vurgulayan Vali Mehmet Makas, “Erzincan’ımızın güzel insanlarına saygılarımı sunuyorum” dedi.

Toplantıda depremzedelere yönelik yardım kampanyaları değerlendirilerek, katılımcılar depremzedelere yönelik kampanyaları destekleyeceklerini açıkladılar.

Yardım için belirlenen banka hesaplarının ve ihtiyaç duyulan ayni yardım malzemelerinin duyurularının Erzincan Valiliği koordinasyonunda yapılacağı belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER