Yolcu otobüslerinde bu konuya dikkat!

Kazaların azaltılması ve kaza anlarında emniyet kemerinin önemi ile ilgili çalışma kapsmaında Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri yolcu otobüslerinde emniyet kemerinin önemi hakkında bilgilendirme yaptı.

Yolcu otobüslerinde bu konuya dikkat!

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme şubesine bağlı trafik ekipleri, yolcu otobüslerindeki yolculara ve sürücülere emniyet kemeri hakkında bilgilendirme faaliyerinde bulundu.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü  Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yolcu otobüslerinde, ‘Emniyet Kemeri Kullanmanın Önemi Hakkında Bilgilendirme Faaliyetleri’ yapıldı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü  Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yolcu otobüslerinde, ‘Emniyet Kemeri Kullanmanın Önemi Hakkında Bilgilendirme Faaliyetleri’ kapsamında; Sürücülerin ve yolcuların , trafikte güvenli seyahat edebilmeleri için emniyet kemeri takmamın önemi ve kanuni zorunluluğu, belirli aralıklarla mola verilmesi konularında bilgilendirme yapılarak, emniyet kemeri denetimi gerçekleştirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER