Anagold 24Erzincanspor, Kartalı Avladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş mücadelesinde 24 Erzincanspor, Beşiktaş'ı ağırladı.

Anagold 24Erzincanspor, Kartalı Avladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş mücadelesinde 24 Erzincanspor, Beşiktaş'ı ağırladı. Sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, ilk maçta aldığı 3-0'lık galibiyetin avantajıyla adını kupada Son 16 Turu'na yazdırdı.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Anagold 24Erzincanspor’a konuk oldu.

İki takım arasında İstanbul’da oynanan ilk maçı 3-0 kaybeden ev sahibi takım bu kez çok daha etkili bir futbol ortaya koydu. Erzincan ekibi, güçlü rakibi karşısında Yunus Emre Çakır’ın 45+1’de attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da maçta benzer bir senaryo yaşandı. Maçın 89’uncu dakikasında Anagolg 24Erzincanspor’da sahneye çıkan Osman Şahin, attığı golle takımına Beşiktaş karşısında 2-0’lık galibiyeti getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka Anagold 24Erzincanspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Buna karşın ilk maçı 3-0 kazanan Beşiktaş, kupada tur atlayan taraf oldu.

Maç sonrası değerlendirme yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Anagold 24Erzincanspor karşılaşması sonrası basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Beşiktaş forması ağır bir formadır. Oyun ve oyuncu performansından memnun değilim" dedi.

Beşiktaş forması ağır bir formadır. İlk maçın 3-0 olması önemli değil. Karşımızda iyi bir ekip var. Doğru işler yapmaya çalışan bir takım var. Onun için oyunun her anını halı sahada da oynasan, minyatür kalede de oyunda oynasan futbolun gerçeklerini oynamak ve kaybetmek istemezsin. Onun için bunun gerçekleri vardır. Bugün itibarı ile biz bu performanstan memnun değiliz. Hem bireysel hem de oyuncu performansından. Tur atlamış olabiliriz. Bu beni tatmin etmez. Tur atlamak iyidir ama oyun ve oyuncu performansından memnun değilim. Kendim ve takımım adına söylüyorum. Rakibi hem ligdeki liderlikleri hem de iki maçta bize karşı sergiledikleri oyundan dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Anagold 24Erzincanspor Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül ise oynanan oyundan memnun olduğunu ifade ederek, oyuncularına teşekkür etti.

Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül; “Futbolcu kardeşlerim iyi mücadele etti, iyi bir mücadele sonunda 2-0 kazandık, ligde hedefimize emin adımlarla devam edeceğiz” dedi. 

Öte yandan 18 Aralık Dünya Göçmenler Günü dolayısıyla iki takım futbolcuları da karşılaşma öncesi Erzincan’da göçmen çocuklarla sahaya çıktı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER