banner49

Sarıgül, Millet ittifakı ortaklarıyla İftar'da Buluştu

CHP Erzincan İl Başkanlığı tarafından Millet İttifakı partileriyle birlikte iftar organizasyonu düzenlendi.

Sarıgül, Millet ittifakı ortaklarıyla İftar'da Buluştu

CHP Erzincan İl Başkanlığı tarafından Millet İttifakı ortakları ile birlikte iftar Programı düzenlendi. Programa CHP Erzincan Milletvekili Adayları Mustafa Sarıgül, Dr. Ufuk Aktaş, Millet İttifakı partileri il başkanları, merkez ilçe başkanları, kadın kolları, Gençlik kolları, parti yöneticileri, Milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

Yoğun katılımın sağlandığı iftar programında alkışlar arasında salona giren CHP Milletvekili Adayları Sarıgül ve Aktaş salondaki misafirlerle tek tek görüştüler. Ezanın okunmasıyla birlikte iftar yapıldı. Yemeğin ardından konuşan Sarıgül birlik beraberlik mesajları vererek Erzincan için çalışacaklarını ifade etti. Sarıgül, Ufuk Aktaş ile birlikte Milletvekili olarak Ankara'ya gideceklerini söyleyerek Erzincan halkından destek istedi.

Sarıgül;"İnanın bugün çok farklı duygular içindeyim. Türkiye, çok önemli bir seçime gidiyor. Bu seçimler hepimize güzel bir Türkiye için bir araya gelme sorumluluğu veriyor. Seçimi kazanmaktan daha fazlasına ihtiyacımız var" dedi

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2023, 22:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER